VIDEO: Takto vyzeral peletón Okolo Slovenska v Kremnici, nájdete tam Petra Sagana?


Foto: VIDEO: Takto vyzeral peletón Okolo Slovenska v Kremnici, nájdete tam Petra Sagana? Foto: Natália Š.

V stredu odštartoval 68. ročník pretekov Okolo Slovenska. Medzi cyklistami nechýba ani trojnásobný majster sveta Peter Sagan, pre ktorého to sú posledné cestné preteky v jeho úspešnej kariére. Víťaz dvanástich etáp na Tour de France a monumentálnych klasík Okolo Flámska a Paríž-Roubaix sa tak rozlúči so slovenskými fanúšikmi, ktorí ho podporovali na pretekoch po celom svete.

Peletón mohli fanúšikovia vidieť v rôznych častiach Slovenska v piatich etapách. Predposledná štvrtá etapa s dĺžkou 183, 5 kilometra viedla z Partizánskeho do Ružomberka. Cyklisti odštartovali v sobotu o 10:20 hod. Etapa prechádzala aj cez Kremnicu, kde cyklistov povzbudzovalo mnoho športových nadšencov. Nájdete vo videu Petra Sagana? 

Cyklistov čaká ešte posledná piata etapa, ktorá začne o 11:05 hod. a bude mať tri stúpania z Tatranskej Štrby na Štrbské Pleso. Trať meria 142,3 kilometra a cieľ je naplánovaný približne o 14.45 hod. pod lyžiarskym oblúkom na Štrbskom plese.

Zdroj: Okolo Slovenska


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: