Vo Zvolene zatvoria na celé leto jednu z pobočiek Slovenskej pošty. Ľudia sú nespokojní


Foto: Vo Zvolene zatvoria na celé leto jednu z pobočiek Slovenskej pošty. Ľudia sú nespokojní Foto: Facebook/Slovenská pošta a.s.

Vo Zvolene bude počas leta zavretá pobočka Slovenskej pošty, ktorá sa nachádza na Pražskej ulici. V oznámení priamo na pobočke Zvolen 6 sa píše, že nebude fungovať od 1.7. až do 31.8. z prevádzkových dôvodov.

Taktiež je uvedené, že ľudia majú dočasne využívať najbližšiu poštu Zvolen 1 na adrese A. Sládkovičová 2. Tá je počas pracovného týždňa otvorená od 8:00 do 18:00 a v sobotu od 8:00 do 10:00.


Informácia sa objavila v miestnej facebookovej skupine a viacerých obyvateľov z okolia rozhodne nepotešila. „Úžasné, fakt perfektné služby na sídlisku,“ komentovala Jana. Monika sa zase obáva, aby pobočku nezatvorili natrvalo.

„Mám pocit, že Horná Mariková má lepšie služby ako toto mesto. Ale aspoň už máme konečne kde zaparkovať na Západe zdarma,“ napísal Michal. Miroslav sa pýtal, či majú na pošte prázdniny. Júliusa zase zaujímalo, aký “odborník” to vymyslel. Pobočku Zvolen 6 by mali opäť otvoriť v pondelok 2. septembra.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: