FOTO: V Krupine otvorili novú pumptrack arénu za 157-tisíc eur


FOTO: V Krupine otvorili novú pumptrack arénu za 157-tisíc eur
Galéria: 11 fotiek
Foto: krupina.sk

V Krupine slávnostne otvorili nový športový areál Viakorp pumptrack aréna. Pumptrack láka všetky vekové kategórie jazdcov. Ide o uzavretý okruh, v ktorom sa jazdí bez pedálovania.

„Pumptracková dráha nie je len športovým zariadením. Je to miesto, kde sa budú stretávať rodiny, priatelia a susedia. Miesto, kde budú naši mladí a aj tí starší mať príležitosť aktívne tráviť čas, zlepšovať svoju fyzickú kondíciu a hlavne sa zabávať. Sme hrdí na to, že môžeme ponúknuť ďalší priestor, kde sa môžu naši obyvatelia venovať zdravému životnému štýlu,“ povedal primátor Radoslav Vazan.

Na slávnostnom otvorení sa poďakoval všetkým, ktorí sa podieľali na realizácii projektu. Boli to predovšetkým partneri, sponzori, tím projektanti a stavebníci, ktorí vytvorili finálne dielo. Taktiež poďakoval všetkým občanom Krupiny za podporu a trpezlivosť počas výstavby.

„Verím, že táto dráha bude zdrojom radosti a inšpirácie pre všetkých, ktorí ju budú využívať. Dúfam, že sa stane miestom, kde budú vznikať nové priateľstvá, kde sa budú zdieľať úspechy a kde sa budú tráviť nezabudnuteľné chvíle. Prajem vám všetkým, aby ste si ju užívali naplno, aby vám prinášala radosť a aby ste sa sem vždy radi vracali. Investícia v hodnote 157 000 eur prejde do vlastníctva mesta Krupina darom,“ dodal Radoslav Vazan.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo


Prečítajte si viac: