VIDEO: Percy odštartoval bazénovú sezónu. Psíky v útulku v Brezne sa tešia vlastnému kúpalisku


Foto: VIDEO: Percy odštartoval bazénovú sezónu. Psíky v útulku v Brezne sa tešia vlastnému kúpalisku Foto: Facebook

Aj psy sa počas letných mesiacov potrebujú schladiť. Chlpáči v útulku na tom nie sú inak. V záchytnom centre pre psíkov, Útulok Tuláčik, zabezpečili psíkom na letné mesiace bazén

Percy je milovníkom vody, ktorý sa v novom bazéne poriadne vyšantil. Ukázal aj ostatným psom v útulku ako si vodu treba užívať. „Aj vďaka vašej pomoci majú tuláčikovia možnosť sa počas letných dní takto schladiť v bazéne,“ uviedol na sociálnej sieti útulok. 

Pracovníci centra pre psov sa snažia zabezpečiť zvieratám čo najväčší komfort a príjemné chvíle, kým čakajú na svoj nový domov. „Veríme, že si zatiaľ spolu vo výbehu užijú kopec zábavy,“ doplnili

Milovníci psíkov sa informácii, že je chlpáčom v útulku dobre, potešili. „Aspoň sa majú kde ochladiť v tých horúčavách. Toľko radosti a šťastia, vďaka vám,“ napísala Daniela pod príspevkom. Aj pani Jitka je šťastná, že psíkovia majú možnosť ísť sa do bazénu schladiť. 



Útulok Tuláčik

Útulok v Brezne pomáha a zachraňuje stratených a odmietnutých psíkov a mačky už 15 rokov. Občianske združenie funguje najmä vďaka finančnej a materiálnej pomoci od ľudí. Zachránili už tisícky zvierat a našli im správny domov. 

V útulku zvieratám neposkytujú len základnú starostlivosť ako jedlo a hygienu ale dbajú aj na ich kvalitný zdravotný stav. Psíkov čipujú, kastrujú a hľadajú im kvalitný bezpečný domov. 

Počas minulého roka prijali vyše 1200 chlpáčov a vyše tisícke z nich našli nový domov. Do útulku neprijímajú len zdravé zvieratá ale aj také, ktoré potrebujú pravidelnú zdravotnú starostlivosť. Na ich webovej stránke sa môžete dočítať viac o adopciách a prípadnej pomoci. 


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook, utuloktulacik.sk