Zážitky aj dopravné obmedzenia v Banskej Bystrici. Mesto hostí Majstrovstvá Slovenska v hasičskom športe


Foto: Zážitky aj dopravné obmedzenia v Banskej Bystrici. Mesto hostí Majstrovstvá Slovenska v hasičskom športe Foto: pixabay.com

Od 26. do 28. júna sa v Banskej Bystrici uskutočnia Majstrovstvá Slovenska v hasičskom športe, ktoré prinesú do mesta veľkú dávku adrenalínu a súťaženia. Toto významné športové podujatie bude zahŕňať rôzne disciplíny, kde si hasiči a hasičky zmerajú sily nielen fyzicky, ale aj takticky.

Program a Zaujímavosti

Majstrovstvá sa v Banskej Bystrici začnú 26. júna a budú trvať tri dni. Ide už o 50. ročník majstrovstiev na našom území. Okrem tradičných súťaží ako beh na 100 metrov cez prekážky, vežový beh a požiarne útoky, sa návštevníci môžu tešiť aj na ukážky techniky hasičských zborov a interaktívne stánky pre deti. Celý program bude doplnený o sprievodné akcie, ktoré zaručia zábavu pre celú rodinu​​.

Dočasné Dopravné Obmedzenia

Vzhľadom na organizovanie podujatia bude potrebné rátať s niektorými dopravnými obmedzeniami. Pre organizovanie podujatia budú vyhradené nasledovné parkoviská:

  • 26. júna od 00:00 do 20:00 hod.: Parkovisko na Námestí slobody pred objektom bývalého Domu kultúry.
  • Od 26. júna 00:00 do 28. júna 20:00 hod.: Parkovisko v areáli VŠC Dukla Banská Bystrica​ (Banská Bystrica)​.

Verejnosť je žiadaná o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s týmito opatreniami. Dopravné obmedzenia sú nevyhnutné pre bezpečný priebeh podujatia a zabezpečenie hladkého priebehu všetkých súťaží a aktivít.

Pozvánka pre Divákov

Organizátori srdečne pozývajú všetkých obyvateľov a návštevníkov Banskej Bystrice, aby prišli podporiť súťažiacich a užili si bohatý program. Podujatie sľubuje nezabudnuteľné zážitky a príležitosť vidieť hasičov v akcii, hoci tentoraz nie v boji s plameňmi, ale na športovom poli.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook, dposr.sk, banskabystrica.sk