Holidaypark Kováčová otvoril brány a s nimi aj debatu sťažností. Bola som tam raz a naposledy, píše návštevníčka


Foto: Holidaypark Kováčová otvoril brány a s nimi aj debatu sťažností. Bola som tam raz a naposledy, píše návštevníčka
Galéria: 7 fotiek
Foto: holidaypark.sk/galeria

Holidaypark Kováčová nedávno spustil letnú sezónu. Ide o novovybudovaný moderný areál, ktorý má slúžiť na oddych v termálnej minerálnej vode. Na internete sa ale hneď objavili sťažnosti

Holidaypark disponuje tromi vnútornými a tromi vonkajšími termálnymi bazénmi a počas letných sezón otvára aj ďalšie dva vonkajšie bazény. Podľa dostupných fotografií, ktoré Holidaypark poskytuje na webovej stránke, sa jedná o zrekonštruovaný moderný areál. Návštevníci, ktorí miesto navštívili, majú odlišné názory. 

Na sociálnej sieti sa objavil príspevok od pani Renáty, ktorá bola s návštevou aquaparku nespokojná„Čistá katastrofa. Pýtajú nekresťanské vstupné ešte aj za 10-mesačné dieťatko, že vstupné 1euro. Vonkajší bazén len jeden k dispozícii a dva malé bazény pre deti. Areál pri detských bazénoch v hroznom stave. Po zemi napadane zhnité čerešne a kôstky, na ktorých sa pasú osy, a po ktorých zákazníci stúpajú a potom na nohách sa to prilepené zanesie do detského bazéna,“ reaguje v príspevku Renáta na svoju zlú skúsenosť. 

„Náš cenník je nastavený tak, aby reflektoval kvalitu a množstvo služieb, ktoré ponúkame,“ uviedla Zuzana Fraňová z Holidaypark Kováčová. 

„Čistotu areálu zabezpečujeme pravidelným upratovaním pred otvorením aj počas prevádzky. Vzhľadom na to, že sa areál nachádza v prírodnom prostredí, spadnutie listov alebo plodov zo stromov je prirodzené a nie je možné to úplne eliminovať. Našou prioritou je ochrana prírody a zachovanie prirodzeného prostredia, preto preferujeme prírodné prvky. Sme si vedomí, že spadnuté listy a plody môžu ovplyvniť dojem z čistoty. Neustále pracujeme na zlepšovaní našich procesov údržby a čistoty, aby sme našim návštevníkom poskytli čo najlepší zážitok,“ doplnila Fraňová.

Neuprataný areál pre ňu nebol jediným problémom. „Plavčík dnes poobede pri detských bazénoch drzý a arogantný pán v stredných rokoch. Určite tam už nikdy nepôjdeme. Žiadna úroveň, no proste katastrofálne,“ doplnila

Vstupné, ktoré si Holiday park pýta sa pohybuje okolo päťdesiat eur na celý deň pre rodinu. Deti do 120 centimetrov majú vstup za jedno euro, v takom prípade vás výlet vyjde lacnejšie.

„Aquapark je len hrdý názov pre totálne odrovnaný plavecký bazén, smrdí to tam, kĺže sa tam a vstupné je nehorázne,“ mala s návštevou aquparku zlé skúsenosti pani Vlasta.


„V prípade nepríjemného správania personálu je možné podať spätnú väzbu alebo sťažnosť priamo na mieste u vedúceho prevádzky, alebo prostredníctvom kontaktného formulára na našej web stránke. Všetky sťažnosti berieme vážne a snažíme sa ich riešiť čo najrýchlejšie,“ reagovala Zuzana Fraňová na negatívne recenzie návštevníkov.

Plánované zveľaďovanie

Podľa informácií, ktoré sme dostali, sa Holidaypark Kováčová neustále snaží zveľaďovať a rozširovať možnosti pre svojich návštevníkov. „Aktuálne plánujeme niekoľko investícií do modernizácie našich zariadení, vrátane renovácie bazénov, pridania nových atrakcií a zlepšenia služieb, aby sme zvýšili komfort a spokojnosť našich hostí. Novinky pripravujeme už cez túto jeseň kedy začne výstavba nového bazéna vo vonkajšom areáli,“ uviedla Fraňová Zuzana. 


Miesta kam sa vybrať počas leta

V diskusia pod príspevkom pani Renáty sa objavili aj odporúčania na ďalšie miesta v okolí Zvolena, kam sa podľa návštevníkov oplatí zájsť. 

Najčastejšie Zvolenčania opisovali pozitívne skúsenosti s kúpaliskom v Žiari nad Hronom. Jedná sa o plážové kúpalisko, ktoré sa nachádza na okraji mesta. Zákazníkom poskytuje tri bazény. Ceny sa pohybujú od troch do šiestich eur a deti do troch rokov majú vstup zadarmo. „V Žiari je dobre, nie je to žiadny luxus, ale nám sa tam páči,“ napísala Tia, ktorá odporučila aj kúpalisko v Strehovej. „Odporúčam Strehovú, vhodné aj pre deti…“ aj Janka reagovala na kúpalisko v Strehovej. 

„Odporúčam ísť do Hriňovej. Normálne ceny a hlavne personál,“ napísal Palči, ktorý má s hriňovským kúpaliskom pozitívne skúsenosti. 


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo


Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook, holidaypark.sk, a Ďalšie