Vystrieľali si majstrovské tituly. Dukláci priniesli z Osijeku šesť medailí


Foto: Vystrieľali si majstrovské tituly. Dukláci priniesli z Osijeku šesť medailí
Galéria: 9 fotiek
Foto: Facebook/Ján Nosko

Banskobystrickí strelci z Vojenského športového centra Dukla sa v chorvátskom Osijeku predviedli v tom najlepšom svetle. Na európskych majstrovstvách si vystrieľali tri tituly majstrov Európy a celkovo až šesť medailí, čím potvrdili svoju špičkovú formu. 

O tieto skvelé úspechy sa postarali talentovaní reprezentanti Patrik Jány, Daniela Demjén Pešková, Ondrej Holko, Štefan Šulek a Miroslava Kyselová. Ich vynikajúce výkony nám opäť pripomenuli, prečo patrí Vojenské športové centrum Dukla Banská Bystrica medzi elitu v športovej streľbe.

Patrik Jány, ktorý je už dlhšie považovaný za jednu z našich najväčších nádejí, predviedol v Osijeku svoju presnosť a koncentráciu, čo mu vynieslo jeden z titulov majstra Európy. Daniela Demjén Pešková a Ondrej Holko taktiež potvrdili, že patria k špičke a výrazne prispeli k celkovému úspechu tímu. Štefan Šulek a Miroslava Kyselová doplnili medailovú zbierku svojimi skvelými výkonmi, čím zabezpečili, že sa slovenská výprava vrátila domov s bohatou zbierkou cenných kovov.

Svoje nadšenie vyjadril aj Ján Nosko na sociálnej sieti: „Slovenským reprezentantom gratulujem a prajem ešte veľa úspechov v športových disciplínach, v ktorých dosahujú perfektné výsledky. 

Naši reprezentanti opäť dokázali, že Slovensko je v streleckých disciplínach silným hráčom. 

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo


Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook/Ján Nosko