VIDEO: Pankáč si v Krupine trhal kvety pre svoju lásku. Problémom je, že tým nahneval obyvateľov


Foto: VIDEO: Pankáč si v Krupine trhal kvety pre svoju lásku. Problémom je, že tým nahneval obyvateľov Foto: Facebook/Krupina -Otvorené mesto - články a dokumenty

Všetko, čo spravíte na verejnosti, si v dnešnej dobre môže hocikto natočiť a zdieľať na internete. Presne to sa stalo mužovi z Krupiny, ktorý chcel zrejme potešiť svoju priateľku či manželku, ale nevybral si na to najvhodnejší spôsob.

Muž s „kohútom na hlave“ si natrhal kvety, ktoré sú nasadené na verejnom priestranstve. Nevšimol si však, že si ho niekto z auta točí na mobil. Práve táto osoba zdieľala video na sociálnej sieti s popisom: „Myslel som si, že Krupina je slušné mesto.“


Ľudia príspevok s videom začali okamžite komentovať. Miroslava napísala, že Krupina je slušné mesto, „len ten pán asi nie je z Krupiny“. Michaela však oponovala tým, že ho niekoľkokrát videla v tamojšom supermarkete. „Krupina je slušné a krásne mesto, len niektorí ľudia sú z inej planéty,“ myslí si Zuzana. Jána zase zaujímalo, prečo si ho nevšimli policajti na verejných kamerách.


Viacero ľudí situáciu nevidelo tragicky. „Pre lásku všetko. Nič zlé neurobil,“ komentoval Lukáš. Iný Lukáš uviedol, že ak bol muž zaľúbený a nemal na to, aby kúpil kvety, tak by ho nechal tak. „Kde sú tie časy, keď odtrhnutie kvetu ešte nevyvolalo tretiu svetovú,“ napísal Vladimír.

„Radšej riešte tých, čo tu tak úspešne rozmohli drogy po celom meste, ako tohto romantika,“ dodal Rasťo. Zo samotného videa nie je jasné, aké množstvo kvetov si muž natrhal a akú škodu tým spôsobil. Ak by sa skutkom začala zaoberať polícia, mohla by ho klasifikovať ako priestupok či vandalizmus a mužovi by hrozila pokuta.