Primátor Poltára ide opäť do ringu. Bude bojovať o titul šampióna v K1 a chce zviditeľniť mesto


Foto: Primátor Poltára ide opäť do ringu. Bude bojovať o titul šampióna v K1 a chce zviditeľniť mesto Foto: Facebook/Peter Sitor

Primátor Poltára Peter Sitor sa po niekoľkých rokoch opäť vráti do ringu. Pre niektorých ľudí je jeho športová minulosť novinkou, väčšina obyvateľov o nej dobre vie. Sitor bude bojovať na populárnom podujatí Carnage night, ktoré sa uskutoční 9. augusta v areáli poltárskeho kúpaliska. Diváci uvidia zápasy slovenských aj zahraničných bojovníkov v boxe, thajskom boxe a K1.

„Priatelia, je to práve šport, ktorý ma okrem iného vo veľkej miere posunul tam, kde som teraz a tým je pozícia primátora. Všetky tie prehry, výhry, organizovanie a promovanie rôznych podujatí, dlhoročná práca trénera, stretávanie sa s ľuďmi, odriekanie, pevná vôľa a hlavne odhodlanie, čo poctivá práca obnáša, to všetko ma formovalo na dnešnú podobu,“ napísal na sociálnej sieti Peter Sitor.



Preto po šiestich rokoch súťažnej pauzy chce dokázať sám sebe, že dokáže nájsť vo svojom vnútri silu absolvovať doposiaľ najväčšiu životnú výzvu. „Verím, že spoločne s vašou pozitívnou energiou zviditeľníme týmto veľkým medzinárodným podujatím naše mesto Poltár v dobrom svetle aj za hranicami. Ďakujem všetkým za úprimnú podporu,“ dodal.

Primátor pre portál mynovohrad.sk priblížil, že ho pred niekoľkými týždňami oslovil predseda talianskej federácie Stefano Simeoni a ponúkol my titulový zápas. Po poslednom zápase na Carnage night si Sitor síce povedal, že „už to znovu nechce zažívať a je rád, že už je po tréningovom pekle a všetkých organizačných a tréningových záležitostiach, no plameň v ňom opäť vzbĺkol“.


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: