Zvolenský policajt pomohol vodičovi v núdzi, do správy mu prišlo takéto milé poďakovanie


Zvolenský policajt pomohol vodičovi v núdzi, prišlo mu takéto poďakovanie

Foto: Zvolenský policajt pomohol vodičovi v núdzi, do správy mu prišlo takéto milé poďakovanie Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

V pondelok jedného z vodičov vo Zvolene zradilo vlastné auto. Ako uviedla polícia na sociálnej sieti, nešlo o poruchu motora, ale v tomto prípade sa pokazil uzamykací systém. Majiteľ sa z tohto dôvodu nemohol dostať do vozidla.

Keď spozoroval policajné auto, požiadal o pomoc psovoda zo Zvolena a spoločnými silami sa im podarilo problém vyriešiť. Vodič sa o svoj zážitok podelil aj na sociálnej sieti a poslal policajtom do súkromnej správy poďakovanie.


„Dobrý deň, chcel by som sa ešte raz touto formou poďakovať kynológovi zo Zvolena. Stopol som ho k večeru, lebo sa mi pokazil zámok na aute, pomohol mi aj, keď nemusel. Ak by sa to k nemu dostalo, bol by som povďačný,“ napísal vodič Michal.

Na dobrý skutok reagovala aj polícia: „My ďakujeme Michalovi, že si našiel čas na slová vďaky a kolegovi Radovi, že napĺňa zmysel našej práce - službu a pomoc občanom.“

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Banskobystrický kraj