Elita slovenskej atletiky sa chystá na Štiavničky! V piatok tu odštartuje 59. ročník prestížnej P-T-S


Foto: Elita slovenskej atletiky sa chystá na Štiavničky! V piatok tu odštartuje 59. ročník prestížnej P-T-S Foto: Facebook/Mesto Banská Bystrica

Už zajtra 24. mája od 16:25 hod. sa v Banskej Bystrici uskutoční podujatie, ktoré si už v minulosti získalo mnoho fanúšikov a vybudovalo povesť prestížneho atletického mítingu.

Banská Bystrica prebrala štafetu od Šamorína a bude už druhý rok za sebou hostiteľom P-T-S mítingu. Tento ročník bude zároveň pre atlétov posledným testom ich schopností pred blížiacimi sa Majstrovstvami Európy v atletike do 18 rokov.

Od tohto ročníka, ktorý je už 59. v rade, sa opäť očakáva skvelá atmosféra a pozitívne ohlasy. Na podujatí na Národnom atletickom štadióne na Štiavničkách sa predstavia aj poprední slovenskí atléti a rekordéri, medzi ktorými nebude chýbať Ján Volko, Viktória Forster, Gabika Gajanová, Veronika Kaňuchová či Matej Beluch.


Diváci sa môžu tešiť na množstvo elitných výkonov v rôznych disciplínach, ako sú šprinty, prekážkové behy, dlhé trate, skoky, hody aj štafety. Ich časový harmonogram sa však môže meniť v dôsledku zmien v štartovej listine či účasti na iných mítingoch.



Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook/Mesto Banská Bystrica