Šťastie aj smola na MS. Kým jeden trafil remízu našich proti USA a vyhral takmer 90 tisíc, druhý prišiel o majetok


Foto: Šťastie aj smola na MS. Kým jeden trafil remízu našich proti USA a vyhral takmer 90 tisíc, druhý prišiel o majetok Foto: SZĽH

Tipnete si na víťazstvo našich v dnešnom zápase proti Poľsku? Nájde sa pravdepodobne dosť záujemcov, slovenskí hokejisti sú totiž proti našim severným susedom vysokí favoriti.

Čo však tipovanie proti silným súperom? Dve stránky tejto zábavy sa ukázali pri zápase našich s USA. Vačšina fanúšikov, ale aj hokejových expertov pred zápasom dávala väčšie šance skôr Američanom. Naši reprezentanti však prekvapili, viedli o tri góly, zápas sa po riadnom hracom čase skončil remízou a v predĺžení nakoniec triumfovali Slováci.

Radosť z tohto výsledku mal určite tipér, ktorý stavil smiešnych 50 eur, avšak dokázal vyhrať takmer 90 tisíc. O šťastnom výhercovi informujú tvnoviny.sk.

„Vystaval si tiket z jedenástich futbalových i hokejových zápasov, vrátane duelu Slovensko – USA, kde správne trafil remízu. Keďže uhádol aj všetky ostatné výsledky, za stavených 50 eur vyhral 89 768 eur,“ citujú tvnoviny.sk bookmakera spoločnosti Fortuna Tareka Yacooba.


Naopak druhý tipujúci o ktorom priniesli správu tvnoviny.sk také šťastie nemal. Práve naopak. Zameral sa len na zápas našich proti Američanom - avšak, tipol si zle. „Na zápas USA verzus Slovensko sme zaznamenali aj tiket za 30-tisíc eur na výhru Spojených štátov. Išlo o dosiaľ najvyššiu sólo stávku na MS v hokeji,“ povedal pre tvnoviny.sk špecialista komunikácie spoločnosti Tipsport Róbert Buček.

O prekvapenia v niektorých zápasoch tohtoročného hokejového šampionátu nie je núdza. Napríklad včera síce Kanada viedla nad Rakúskom po dvoch tretinách 6:1, zápas sa však napokon v riadnom hracom čase skončil remízou. Ktovie koľko roztrhaných tiketov tento výsledok zavinil?